Hope YTY - Yrittäjyyttä ja työssäoppimista yhdessä

Opettajat yrittämisen asialla

Tarvitaan yhteinen suoritushaaste

Tekemällä oppii enemmän

Yhdessä olemme vahvempia

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/hope/public_html/includes/menu.inc).

Tiimimestari

Tiimimestari

- Alku tiimivalmentajan tielle

Tiimiakatemian menetelmillä on valmennettu jo yli 800 tiimivalmentajaa yli 10 maasta.

Tiimimestari on tiimivalmentajan polun eka steppi. Hankit siitä tiedot, taidot, kokemukset ja kontaktit tiimivalmentamisen osalta. Se on puolentoista vuoden pituinen treeniohjelma opettajille, yrittäjille ja johtajille.

Tiimimestari-valmennus sopii kaikille tiimitoiminnasta ja –valmentamisesta kiinnostuneille, joilla tarvetta saada tiimit toimimaan. Tärkeää on, että sinulla on ohjelman aikana ratkaistava iso haaste.

Jos olet opetusalalta, voit esimerkiksi uudistaa opetusmenetelmiä tai saada aikaan yrittäjyyspöhinää yliopistossasi tai oppilaitoksessasi.

Jos taas olet businessmaailmasta, voit kehittää itseäsi valmentavana johtajana ja esimerkiksi siinä sivussa laittaa tiimien tuloksenteon uudelle asteelle.

Tiimimestari antaa perusymmärryksen Tiimiakatemian tavasta valmentaa. Tästä syystä se sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat rakentaa Tiimiakatemioita tai Tiimiakatemia –tyyppisiä valmennusympäristöjä.

Ainutlaatuinen toteutustapa

Tiimimestarissa harjoittelet tiimivalmentamisen ja valmentavan johtamisen perusteita valmennuspäivissä keskustellen muiden kanssa. Valmennuspäivät eivät kuitenkaan pelkästään ole “se juttu”, vaan tärkeämpää on, mitä päivien saat aikaan.

Tyylimme on rento ja hauska. Valmennuksissa on reilusti “pelivaraa”, joten sinulla on aikaa keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Haasteet ja tekeminen otetaan tosissaan mutta koulumaisuutta on turha pelätä. Löysää kravattisi. Unohda kalvosulkeiset. Tiimimestari ei ole intensiivikoulutus.

Tiimimestarin kautta löydät taatusti uusia ystäviä, vertaisia ja mahdollisesti myös tyyppejä, joiden kanssa haluat tehdä yhteisiä tiimivalmentamiseen liittyviä projekteja. Maailma on avoin. Verkostoon kuuluu kymmeniä maita.

Tiimimestarin suorittaneille myönnetään Partus Oy:n vahvistama todistus.

Ohjelma on mahdollista suorittaa
Johtamisen erikoisammattitutkintoon (JET) johtavana tai
Tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon (TKEAT) johtavana tai
erityistapauksissa myös muihin tutkintoihin johtavana.

Ohjelman suorittaneilla on mahdollisuus sertifioitua Tiimiakatemia® Team Coach –sertfikaattiin.