Hope YTY - Yrittäjyyttä ja työssäoppimista yhdessä

Opettajat yrittämisen asialla

Tarvitaan yhteinen suoritushaaste

Tekemällä oppii enemmän

Yhdessä olemme vahvempia

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/hope/public_html/includes/menu.inc).

Sparraus

Sparraus-, ideointi ja kohtaamispäivä Tiimimestari tai TOY -valmennuksen suorittaneille tiimivalmentajille.

Hetki tavata toisia. Hope Sparraus on päivä, jossa kohtaat kollegoitasi ja vaihdat tuoreimmat uutiset kentältä. Päivässä voit kohdata niin samaan koulutusorganisaatioon kuin laajempaan verkostoon kuuluvia tiimivalmennuksen ammattilaisia.

Oikea-aikaista sparrausta ja viboja.

  • Iso hankehakemus polttelee käsissä?
  • Käynnistämässä uutta osuuskuntamuotoista tiimiyritystä?
  • Laittamassa opetussuunnitelmaa uuteen uskoon?
  • Etsimässä tukea projektin läpi viemiseksi?

Hope Sparraus on päivä, jossa isketään kiinni osallistujien valitsemaan käytännön probleemaan ja keksitään, kuinka ratkaistaan se. Päivää voisikin kutsua vaikkapa perinpohjaiseksi suunnittelu-, ideointi- ja sykkeenhakemispäiväksi. Tiimivalmentaja auttaa keksimään ratkaisuja, ohjaa keskusteluja ja laittaa vaikka tarvittaessa pystyyn kunnon aivoriihen. Valinta on osallistujien.

Tuttu vauhdikas tyyli. Hope Sparraus toteutetaan samalla tyylillä kuin Hope Tiimimestareiden päivät. Se on dialogia, keskustelua, ajatusten vaihtoa ja ideointia hengenheimolaisten kesken.

Kenelle HOPE sparraus sopii?

Hope Sparraus sopii Tiimimestari tai TOY-valmennuksen suorittaneille opetusalan ammattilaisille. Se on suunnattu niille, jotka kaipaavat yhteistä päivää, jossa iskeä syvällisesti kiinni työhaasteisiin ja tavata kollegoita, joita ei tule arjen kiireiden vuoksi tavattua riittävän usein.

Hope Sparraus soveltuu erinomaisesti vaikkapa suunnittelu- ja ideointipäiväksi ennen isolle joukolle suunnattua Hope Kipinää.

Laajuus ja sisällöt

HOPE Sparraus on yhden päivän pituinen. Sen sisällöt määräytyvät osallistujien tarpeiden mukaisesti. Sisällöt suunnitellaan yhdessä päivän tiimivalmentajan kanssa. Päivä sisältää esimerkiksi infoluentoja, treenejä ja/tai aivoriihiä valituista aihealueista.

Hinta

2 400 € + alv. Kysy meiltä lisää eri rahoitusvaihtoehdoista ja niiden hakemisen mahdollisuuksista. Hintaan lisätään matkakulut. Hinta ei sisällä koulutustilojen aiheuttamia kustannuksia. Valmennus voidaan järjestää oppilaitoksen omissa tiloissa tai sen ulkopuolella esimerkiksi maaseutumatkailutilalla.

Lisää tietoa

Minna Erkko
p. +358 40 566 7854
minna.erkko@sasky.fi
www.hope.fi

Liitetiedosto: