Hope YTY - Yrittäjyyttä ja työssäoppimista yhdessä

Opettajat yrittämisen asialla

Tarvitaan yhteinen suoritushaaste

Tekemällä oppii enemmän

Yhdessä olemme vahvempia

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/hope/public_html/includes/menu.inc).

Majakka

Kahden tai kolmen päivän johtavien ajatusten työpaja, joka selkeyttää pelisäännöt, arvot, tehtävät ja tavoitteet.

Suunta selväksi. Yrittäjyyskasvatus on haastava laji. Ja se on lähes mahdoton, jos suunta ei ole selvä. Hope Majakassa löydetään suunta ja tehdään pelisääntöjä näkyvämmäksi.

Oppimista arvojen kautta. Käytännölliset ja omalla porukalla luodut arvot, visiot, missiot ja pelisäännöt auttavat ohjaamaan oppimista. Toimivilla johtavilla ajatuksilla koko ryhmä tietää, mitä tehdään, missä rajat menevät ja miksi ylipäätään tehdään.

Anna ajatusten lentää. Hope Majakka toteutetaan yhtäjaksoisena yön-yli -valmennuksena. Arvoja ja tavoitteita tutkiskellaan rennolla tavalla keskustellen. Voit siis unohtaa pakkopuristukset ja intensiivipäivät.
Majakan valmentajat tietävät, mistä arvoissa, missioissa ja visioissa on todellisuudessa kyse. He ovat käyttäneet niitä itse vuosia ja jäsentäneet niitä itse omassa työssään. Valmentajat ovat käytännön tekijöitä, eivät pelkkiä arvoista puhujia.

Kenelle HOPE Majakka sopii?

Hope Majakka sopii yrittäjyyskasvattajille, jotka haluavat tehdä yhteiset johtavat ajatukset selviksi ja näkyviksi arjen työtä ajatellen. Majakka sopii myös tilanteisiin, joissa koko organisaatio on tuonut esiin arvonsa ja joissa halutaan pureskella ja mutustella näitä arvoja vielä eteenpäin sopimaan kunkin opettajan arkeen.

Laajuus ja sisällöt

Hope Majakka on kahden tai kolmen päivän yön-yli -valmennus, jonka aihealueita ovat:

  • Mitä johtavat ajatukset ovat käytännössä?
  • Missio - miksi teemme yrittäjyyskasvatusta?
  • Innostavan vision esiin loihtiminen
  • Arvojen ja pelisääntöjen selkeyttäminen

Hinta

Kahden päivän valmennus 4 800 € + alv ja kolmen päivän valmennus 7 200 € + alv. Kysy meiltä lisää eri rahoitusvaihtoehdoista ja niiden hakemisen mahdollisuuksista.
Hintaan lisätään matkakulut. Hinta ei sisällä koulutustilakustannuksia. Valmennus voidaan järjestää oppilaitoksen omissa tiloissa tai sen ulkopuolella esimerkiksi maaseutumatkailutilalla.
Ryhmäkoko on 8-25 henkilöä. Ryhmä voi olla koulukohtainen tai se voi muodostua monen eri koulun opettajista.

Lisää tietoa

Minna Erkko
p. +358 40 566 7854
minna.erkko@sasky.fi
www.hope.fi

Liitetiedosto: