Hope YTY - Yrittäjyyttä ja työssäoppimista yhdessä

Opettajat yrittämisen asialla

Tarvitaan yhteinen suoritushaaste

Tekemällä oppii enemmän

Yhdessä olemme vahvempia

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/hope/public_html/includes/menu.inc).

Liekki

Moniosainen, tositarkoituksella toteutettava ohjelma koulujen muutostiimeille ja kuumille ryhmille.

Villityksistä tositoimiin. Hope Liekki on ohjelma, jossa hyvää tarkoittavista villityksistä tehdään tositoimia. Ohjelmassa tarkastellaan opettajan roolia muutosagenttina ja uudistustyön tekijänä. Kyseessä ei ole yhden illan juttu, vaan tositarkoituksella toteutettava ohjelma.

Voimakaksikot ja -tiimit. Liekkiin osallistutaan pareittain tai ryhmittäin. Töitä tehdään yhdessä, joten yhteinen sparraaminenkin toteutetaan samalla ryhmällä. Kantavana ideana on ”kaksin, kolmin tai neljästään aina kaunihimpi” –periaate. Ohjelmaan voi osallistua useampiakin tykkipareja tai voimatiimejä samasta oppilaitoksesta.

Rytmiä ja sykettä. Hope Liekki toteutetaan kolmessa osassa. Kunkin jakson välissä tehdään tekoja. Liekki antaa rytmiä arjen toiminnalle säännöllisine kokoontumisineen. Polttopisteessä ovat kunkin oppilaitoksen kehityskohteet.

Kenelle HOPE liekki sopii?

Hope Liekki sopii opettajille ja koulujen johtajille, jotka haluavat kehittää oppilaitostaan eteenpäin kehitystiimissä yrittäjyyskasvatuksen ja yhteisöllisyyden saralla.
Osallistuminen edellyttää, että kehitysryhmällä on oma kehityskohde, ”kuuma juttu”. Liekki voidaan toteuttaa oppilaitos- tai kuntayhtymäkohtaisena, jolloin samasta talosta tulevista osallistujista muodostetaan useampia kehitysryhmiä. Se voidaan myös toteuttaa ottamalla mukaan kehitysryhmiä useista eri koulutusorganisaatioista.

Laajuus ja sisällöt

Hope Liekki on 2+2+2 päiväinen ohjelma, jonka aiheina ovat:

  • Yrittäjyyskasvatus ja yhteisöllisyys kohtaavat
    • Tiimiyrittäjyys
  • Tykkiparit saavat aikaan tulosta!
  • Muutosten aikaansaaminen
  • Käytännön kehitystyön sudenkuopat ja niiden välttäminen

Muut sisällöt määräytyvät tarpeiden mukaisesti riippuen osallistujien kehityskohteista.

Hinta

14 400 € + alv. Kysy meiltä lisää eri rahoitusvaihtoehdoista ja niiden hakemisen mahdollisuuksista. Hintaan lisätään matkakulut. Hinta ei sisällä koulutustilakustannuksia.
Valmennus voidaan järjestää oppilaitoksen omissa tiloissa tai sen ulkopuolella esimerkiksi maaseutumatkailutilalla.
Ryhmäkoko on 8-25 henkilöä. Ryhmä voi olla koulukohtainen tai se voi muodostua monen eri koulun opettajista.

Lisää tietoa

Minna Erkko
p. +358 40 566 7854
minna.erkko@sasky.fi
www.hope.fi

Liitetiedosto: