Hope YTY - Yrittäjyyttä ja työssäoppimista yhdessä

Opettajat yrittämisen asialla

Tarvitaan yhteinen suoritushaaste

Tekemällä oppii enemmän

Yhdessä olemme vahvempia

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/hope/public_html/includes/menu.inc).

Leiri

Kahden tai kolmen päivän leiri yrittäjyyskasvattajille, jotka haluavat tuoda esiin yhteisöllisyyttä ja tiimiyrittäjyyttä sekä rakentaa osuuskuntia.

Yrittäjyys on joukkuelaji. Tiimissä rohkeiden kokeilujen tekeminen – esimerkiksi oman yrityksen perustaminen – on helpompaa. Tiimikaverit antavat tukea ja tsemppaavat.

Omat yritykset oppimispaikkoina. Opiskelijoiden omat yritykset ja TOY-jaksot istuvat toiselle asteelle kuin nakki hodariin. Myös NY-yritykset tarjoavat ensiaskeleen mahdollisuuden.

Leiritulet kutsuvat. Hope Leiri toteutetaan yhtäjaksoisena yön-yli -valmennuksena. Tyyli on rento. Liikkeelle lähdetään osallistujien ammatillisesta kokemuksesta. Valmennus perustuu vankkaan kokemukseen toisen asteen kentästä. Olemme valmentaneet yli 100 opetusalan ammattilaista pitkäkestoisissa valmennuksissamme niin Suomessa kuin ulkomailla.

Kenelle HOPE leiri sopii?

Hope Leiri sopii kaikille opettajille, jotka haluavat muuttaa oppilaitostaan yrittäjävetoisempaan ja yhteisöllisempään suuntaan. Se on erinomainen jatko-osa Hope Kipinälle.

Laajuus ja sisällöt

Hope Leiri on kahden tai kolmen päivän yön-yli -valmennus, jonka aihealueita ovat:

  • Tiimit ja tiimiyrittäjyys toisella asteella
  • Tiimissä oppiminen toisella asteella
  • Tiimiyritykset - osuuskunnat ja NY-yritykset oppimisympäristöinä
  • Opettajan rooli yrittäjyyskasvattajana - valmentajan polku

Hinta

Kahden päivän valmennus 4 800 € + alv ja kolmen päivän valmennus 7 200 € + alv. Kysy meiltä lisää eri rahoitusvaihtoehdoista ja niiden hakemisen mahdollisuuksista. Hintaan lisätään matkakulut. Hinta ei sisällä koulutustilakustannuksia.
Valmennus voidaan järjestää oppilaitoksen omissa tiloissa tai sen ulkopuolella esimerkiksi maaseutumatkailutilalla.
Ryhmäkoko on 8-25 henkilöä. Ryhmä voi olla koulukohtainen tai se voi muodostua monen eri koulun opettajista.

Lisää tietoa

Minna Erkko
p. +358 40 566 7854
minna.erkko@sasky.fi
www.hope.fi

Liitetiedosto: