Hope YTY - Yrittäjyyttä ja työssäoppimista yhdessä

Opettajat yrittämisen asialla

Tarvitaan yhteinen suoritushaaste

Tekemällä oppii enemmän

Yhdessä olemme vahvempia

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/hope/public_html/includes/menu.inc).

SKY-Opistolla voittoisa yrittäjyysopetusmenetelmä

 
 
Huikea uutinen Hope-verkostosta: Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto voitti Suomen Yrittäjien järjestämän yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailun! Voitto saatiin kotiin pedagogista osuuskuntatoimintaa korostavalla ”HyvinvointiTaivas oppimismaisemana” -mallilla. Kilpailu järjestettiin Taitaja2015 -ammattitaidon SM-kilpailun yhteydessä.
 
– Voittajan ei ole vaikea hymyillä. Välttämättä ei aina itsekään huomaa, että toimimme monessa asiassa edelläkävijöinä, kommentoi hanke- ja yrittäjyyskoordinaattori Katja Utti-Lankinen voiton tuomia tunnelmia.
 
Hän näkee SKY-Opiston vahvuutena pienuuden ja ketteryyden – mahdollisuuden toimia ilman byrokratian portaita. Kun johto on sitoutunut ja rehtori toimii itse edelläkävijänä, on kaikkien helppo toimia.
 
Yrittäjyys on SKY-Opistossa luonteva osa arkea, ja se on integroitu kaikkeen opetukseen ja toimintaan. Palkitsijat arvostivat toiminnan kokonaisuutta, erityisesti osuuskuntaa ja valmentajaopettajuutta, joita täydentävät NY-malli sekä ja kesätyöpaja.
Pedagoginen osuuskunta HyTa – HyvinvointiTaivas perustettiin opiston yhteyteen viime keväänä uudenlaiseksi oppijuutta, yrittäjyyttä ja opettajuutta tukevaksi, työelämälähtöiseksi oppimisympäristöksi.
 
Ainutlaatuisen kokonaisuudesta tekee se, että opiston VERSO Opetushoitola toimii osana hotelli Haagan Day Spa -kokonaisuutta ja näkyy asiakkaille osana hotellia.
 
– Tämä linkittyy myös meidän osuuskuntatoimintaamme. Osuuskuntalaiset voivat käydä tekemässä keikkaa hoitolassa, kartuttaa työssäoppimistaan, harjaannuttaa kädentaitojaan ja tienata samalla, Katja kertoo. 
 
 
Lue lisää SKY-Opiston sivuilta.